Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALBATROS SHARM RESORT - SHARM EL SHEIKH


Descriere

Situat pe o faleză din Ras Om El Seid, acest complex de pe plajă oferă vedere panoramică la Muntele Sinai. Facilitățile includ o plajă privată, mai multe piscine și un teren de tenis. Albatros Sharm Resort - By Pickalbatros are 2 piscine cu apă dulce și 2 piscine pentru copii. Plaja privată cu nisip a hotelului are o lungime de 1000 de metri și este accesibilă cu un lift panoramic. De luni până sâmbătă, personalul de divertisment organizează diverse jocuri și activități. De asemenea, Albatros Sharm Resort - By Pickalbatros pune la dispoziție un internet cafe, magazine și un centru de fitness. Restaurantul tip bufet servește specialități egiptene și internaționale. Oaspeții pot savura preparate din bucătăria italiană la restaurantul italian al complexului Albatros Sharm. Cafeneaua Montimare oferă muzică live în fiecare zi. Aeroportul Internațional Sharm el-Sheikh este situat la 18 km de Albatros Sharm Resort - By Pickalbatros și la 10 km de Naama Bay.

Localizare

Aeroportul Internațional Sharm el-Sheikh este situat la 18 km de Albatros Sharm Resort - By Pickalbatros și la 10 km de Naama Bay.

Facilitati Hotel

Situat pe o faleză din Ras Om El Seid, acest complex de pe plajă oferă vedere panoramică la Muntele Sinai. Facilitățile includ o plajă privată, mai multe piscine și un teren de tenis.

Albatros Sharm Resort - By Pickalbatros are 2 piscine cu apă dulce și 2 piscine pentru copii. Plaja privată cu nisip a hotelului are o lungime de 1000 de metri și este accesibilă cu un lift panoramic.

De luni până sâmbătă, personalul de divertisment organizează diverse jocuri și activități. De asemenea, Albatros Sharm Resort - By Pickalbatros pune la dispoziție un internet cafe, magazine și un centru de fitness.

Restaurantul tip bufet servește specialități egiptene și internaționale. Oaspeții pot savura preparate din bucătăria italiană la restaurantul italian al complexului Albatros Sharm. Cafeneaua Montimare oferă muzică live în fiecare zi.

 

Facilitati Camere

Camerele de la Albatros Sharm Resort - By Pickalbatros au aer condiționat și interior modern, cu accente tradiționale egiptene. Toate camerele includ minibar, TV prin satelit şi baie privată. Se asigură room service non-stop.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.