Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ILIO MARE

Descriere

Foarte bine 8.4 Booking.com Hotelul este inconjurat de palmieri si de apele de turcoaz ale marii. Hotelul cu servicii de inalt nivel este ideal pentru o vacanta de familie, este iubit pentru atmosfera romantica si stilul modern, popular pentru eleganta sa si frumusetea de neegalat a naturii care il inconjoara. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Localizare

Hotelul situat pe plaja Dassilio, la 1.5 km de Skala Prinou, are o arhitectura coloniala si un aer exotic. Pe plaja cu nisip sezlongurile si umbrelele sunt contra cost. Portul Limenas este la 17 km.

Facilitati hotel

Hotelul are receptie 24h, camera pentru bagaje, bancomat, parcare, room service, spalatorie, servicii medicale, inchiriere masini si biciclete, magazine, mini market, restaurante, baruri, colt cu internet (contra cost), acces la internet WIFI in spatiile publice (contra cost), piscina exterioara, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina, prosoape pentru plaja (se solicita garantie 20 euro), mini club, sala TV, sala de fitness, teren de tenis, volei pe plaja, lectii de scufundari (contra cost), salon de infrumusetare, coafura.

Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, baie cu cada sau dus, uscator de par, mini bar, TV prin cablu, radio-CD player, telefon, seif (contra cost), acces la internet WIFI (contra cost). Camerele duble Classic si Standard au capacitate maxima de 2 adulti si 1 copil. Camerele Family sunt compuse din 2 incaperi separate de o usa glisanta, 2 bai si au capacitate maxima de 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil. Camerele Junior Suite cu vedere laterala spre mare au capacitatea maxima de 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti. Camerele Suite cu vedere spre mare au dormitor si living separate de niste draperii groase, au un pat matrimonial si 2 canapele si capacitatea maxima de 2 adulti si 2 copii, sau 3 adulti si 1 copil. Camerele Superior au capacitatea maxima de 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil.

Sport si divertisment

Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara, sporturi nautice pe plaja (contra cost: scufundari, canoe, windsurfing), snorkeling, inchiriere de biciclete, sala de fitness, teren de tenis, volei pe plaja.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun (07:30-10:30) si cina (19:00-21:30) bufet in restaurantul principal. Se poate opta si pentru supliment de pranz. Hotelul are un restaurant A la carte, un cafe bar, un bar in holul hotelului, un bar la piscina si un bar pe plaja.

Facilitati copii

Cei mici au la dispozitie un mini club (4-12 ani) si un loc de joaca in aer liber. In restaurant exista scaune inalte.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.