Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat chiar pe plaja, Aegean Sun reprezinta una din alegerile preferate de familiile cu copii.

Hotelul este dotat si cu piscina, inclusiv cu jacuzzi, iar camerele sunt decorate cu stil.Hotelul are circa 30 de camere, dispuse pe doua niveluri, majoritatea oferind vedere spre mare.


Camere: Simplitatea in alb si albastru, culorile traditionale ale Greciei, asa pot fi descrise camerele hotelului Aegean Sun. Mobilierul si decoratiunile au fost atent alese pentru a lasa lumina calda a soarelui din Thassos sa patrunda in camera, iar totul se combina armonios, pentru a face sederea si odihna foarte placute.

Tipuri cameraHotelul dispune de studiouri de circa 25 de metri patrati, combinate cu living sau dormitor.Maisonette pentru familii au o capacitate de cazare pentru maximum 2 adulti si 2 copii pana in 12 ani. La parter este situat livingul sau dormitorul, iar la etaj dormitorul.

Dotari cameraSpatiile de cazare sunt dotate cu climatizare, balcon, baie cu dus, uscator de par, chicineta cu cafetiera si fierbator, TV prin satelit, seif (contra cost).




!!!Pentru toate rezervarile ce au sejur de minim 5 nopti, incepand cu 14.07.2020 , hotelul deconteaza 30 euro/persoana din contravaloarea costului testului PCR COVID-19 ce este intrarea in Grecia pe cale terestra. Este necesara prezentarea chitantei testului!!!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.