Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

9,1 Booking.com / 4,5 Trip Advisor Hotelul A for Art se afla intr-o cladire istorica in central portului Limenas, si este locul ideal pentru turistii care vor sa descopere frumusetea antica a orasului Limenas. Se afla in apropierea unor puncte arheologice majore, cum ar fi amfiteatrul antic si muzeul, unde se poate admira trecutul acestui oras. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul se afla la aproximativ 70m de port, in central orasului Limenas, capital insulei Thassos. Cea mai apropiata plaja se afla la aproximativ 500m.

Facilitati hotel

Hotelul A for Art dispune de piscina exterioara, restaurant, bar, Wi-Fi. Receptia este deschisa non stop.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV satelit, mini bar, baie privata cu dus sau cada, uscator de par si halate de baie.

Drinks & Food

Old Chair Bar este un loc minunat in care turistii isi pot savura cafeaua dimineata sau unul dintre cocktail-urile renumite seara.Hotelul detine un restaurant care serveste preparate din bucataria locala.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie