Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COLON GUANAHANI


Descriere

Hotel Adults Only. Sunt acceptate persoanele peste 16 ani
Localizare: situat la 20 km de aeroportul Sudic Tenerife, in centrul zonei turistice Costa Adeje, pe a doua linie a plajei (150 m) si apartine lantului hotelier ADRIAN HOTELES.

Dotari camere: camerele in numar de 154 cu balcon dispun de aer conditionat individual, balcon, baie, foehn, TV prin satelit, radio, telefon, mini-bar, seif (la camera contra cost), halat de baie si papuci, room-service (08:00 / 22:00)

Facilitati hotel: hotelul dispune de restaurant bufet si restaurant a la carte, lobby bar si bar la piscina, centru Spa, gradini, 2 piscine exterioare cu apa de mare cu incalzire, terasa cu Jacuzzi, sala de sport, tenis de masa, squash, billiard, teren de tenis, sala de jocuri, salon pentru show-programe, muzica live, sala-TV, Internet (la receptie - gratuit), salon pentru jocuri, schimb valutar; sporturi acvative pe plaja, salon de infrumusetare.
Pagina web: http://www.adrianhoteles.com/en/colon-guanahani/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.