Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GULLIVER MOUNTAIN RESORT


Descriere

Construit in armonie perfecta cu natura, complexul turistic Gulliver Mountain Resort 4* Moieciu este amplasat intr-un cadru de vis. Gulliver Mountain Resort se afla la doar 8 km de castelul Bran, pe un mic platou izolat, la o altitudine de peste 1.000 de metri.
Indiferent ca sunt dotate cu paturi matrimoniale sau twin, camerele ofera posibilitatea adaugarii de pat suplimentar pentru copii sau adulti.
In restaurantul nostru incap in jur de 80 de persoane. Bucataria este dotata cu echipament de unica generatie, si poate oferi suport logistic pentru evenimente de 200 de persoane, pe care le organizam in cortul de evenimente amplasat, la cerere, pe un platou din vecinatatea cladirii principale.
Indiferent de anotimp, terapia oferita de sauna este binevenita atat pentru detoxifiere si relaxare, cat si pentru eliminarea surplusului de greutate provocat de mesele copioase de la noi. Sauna poate fi folosita de 4 sau 5 persoane simultan, astfel incat fiecare sa se bucure de confortul unui mod sanatos prin care corpul nostru isi incarca bateriile.


Masuri de siguranta anti Covid 19:

La intrarea in toate spatiile comune vor fi amplasate dispozitive cu gel dezinfectant pentru maini.
Reducerea la minim a interactiunii fizice intre oaspeti si personal curespectarea distantarii fizice dintre mese, scaune, sezlonguri etc.
Efectuarea formalitatilor de check-in on-line
Turistii sunt rugati sa aiba masca de protectie la interactiunea cupersonalul, precum si in timpul accesului prin spatiile comune.
Utilizarea echipamentelor de protectie de catre toti angajatii hotelului,verificarea starii de sanatate a acestora (inclusiv verificarea temperaturii sia simptomelor respiratorii) si limitarea interactiunii intre angajati pentru acreste siguranta serviciilor oferite;
Cresterea frecventei dezinfectarii spatiilor publice ale hotelului
Dezinfectarea tuturor suprafetelor si obiectelor atinse cel mai frecvent inspatiile comune
Personalul de curatenie va intra in camera echipat cu masca si manusi.
Distanta intre mese va fi de 2 m, iar la o masa se permite accesul unui numarlimitat de persoane
Se vor dezinfecta mesele si scaunele dupa fiecare servire.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.