Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Datorita pozitionarii sale, fiind marginit pe 3 margini de mare, dar si a numeroaselor facilitate de care dispune, hotelul Argosy 3* ofera turistilor un sejur minunat. Astfel, plaja cu pietricele se afla la 200m, iar centrul orasului, zona magazinelor, restaurantelor si cafenelelor la cateva minute de mers cu masina.
Localizare

Hotelul este situat in zona Dubrovnik, la doar 200 m fata de plaja cu pietricele, inconjurat pe 3 margini de mare, dar si de o zona linistitoare de padure de pini. Aeroportul international se afla la 22km, iar centrul orasului la scurta departare.

Facilitati hotel

In vederea asigurarii unui sejur minunat, hotelul pune la dispozitia turistilor numeroase facilitati, dintre care pot fi amintite: piscina exterioara, restaurant, bar, spectacole de animatie, acces internet WIFI gratuit in spatiile publice, magazine de suveniruri, centru SPA, facilitati pentru copii, sala de conferinte.

Facilitati camere

Camerele sunt prevazute cu pat matriomonial/ doua paturi twin, baie proprie, balcon sau terasa in majoritatea acestora, aer conditionat/sistem de climatizare, uscator de par, minibar, seif, acces internet WIFI, telefon.Tipuri de camere: Camera Standard cu vedere spre parc; Camera Superior cu vedere spre mare.

Sport si divertisment

Turistii se pot bucura de numeroase facilitati pentru petrecerea timpului liber, dintre care pot fi amintite: piscina exterioara, in jurul careia sunt asigurate umbrele de soare si sezlonguri, miniteren de golf, teren de tenis, tenis de masa, acces internet WIFI gratuit in spatiile publice, miniclub, magazine de suveniruri, spectacole de animatie.

Drinks & Food

Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant, unde gurmanzii si nu numai, vor fi incantati de feluritele preparate culinare puse la dispozitie. Pe langa acestea, turistii pot consuma o bautura racoritoare ori o bautura clasica in cadrul barului elegant amenajat si la terasa de langa piscina.

Facilitati copii

Copii se pot bucura de spatiu de joaca, spectacole de divertisment si piscina special amenajata pentru cei mici.

SPA & Welness

Centrul SPA al hotelului cuprinde sala de fitness si salon de infrumusetare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.