Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alkion Apartments - cat oficiala 2 chei (C)


Descriere

Descriere: Alkion este un complex format din 15 studiouri si apartamente confortabile.
Localizare: Apartamentele Alkion sunt localizate in Exopolis, la 2 km de Georgioupolis si la 55 km de aeroportul din Chania.Plaja: Hotelul este situat la aproximativ 2 km de frumoasa plaja de nisip din Georgioupolis. Sezlongurile si umbrelele sunt cu plata. Sporturi acvatice cu plata.
Dotari camere: Exista 3 categorii de cazare: studiouri open-plan de 25 mp (max 2+1 pax), apartamente de 45 mp (max 4 pax: 1 pat dublu si 2 paturi single) si apartamente de 52 mp (max 5 pax: 1 pat dublu si 3 paturi single). Toate sunt dotate cu aer conditionat, wi-fi, TV satelit, chicineta echipata complet, baie cu dus, uscator de par, balcon.
Facilitati hotel: Receptie 12 ore/zi, sala pentru mic dejun cu terasa, bar la piscina, piscina (08:00-21:00), sezlonguri, umbrele, gradina, parking.
Facilitati pentru copii: Piscina, pat pentru infanti si scaune speciale (la cerere).
Clasificare oficiala: 2*
Pagina web: https://www.alkionapartments.gr
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.