Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Versay este situat in parcul din Centrul Istoric al staLLiunii Baile Herculane pe malul Raului Cerna.

Nivelul de confort si calitatea serviciilor ofera oaspetilor sai atmosfera unui trecut indepartat, plin de liniste si ospitalitate.
Specialitatile clasice si originale, bucatele atent selectionate si servirea impecabila transforma restaurantul Versay in locul perfect, atat pentru mic dejun, pranz, cina, cocktail-uri, cat si pentru evenimente speciale.

Printre facilitatile oferite de proprietate se numara:
- restaurant cu bar si terasa cu bar,
- sala de conferinte (40 locuri),
- sauna,
- bazin cu apa termosalina si jacuzzi,
- receptie deschisa non-stop,
- acces gratuit la internet WiFi in intreaga proprietate,
- lounge comun.

Hotelul dispune de camere pentru familii.

Structuri de cazare:
- 23 camere duble (16 matrimoniale, 7 twin) - pat matrimonial/twin - suprafata de 21 mp, izolare fonica, minibar si terasa;
- 2 apartamente - dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila - suprafata de 24 mp, izolare fonica, minibar, terasa;
- 2 camere single - suprafata de 17 mp, izolare fonica, terasa, minibar, vedere la munte.

Toate structurile de cazare au aer conditionat, zona de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, seif si baie privata cu cabina de dus, halate de baie si papuci. De asemenea, fiecare camera de la Hotelului Versay include lenjerie de pat si prosoape.
Oaspetii Hotelului Versay au la dispozitie o cada cu hidromasaj si o sauna.Hotel Versay dispune de o sala de conferinta, dotata la cele mai bune standarde si iluminate pe parcursul zilei cu lumina naturala.

Sala de conferinte este echipata cu necesarul desfasurarii activitatii de business, dispune de acces la internet, aer conditionat si are o capacitate de 30 de locuri.

Parcare: Este posibila parcarea privata gratuit la proprietate (nu este necesara rezervare), in limita locurilor disponibile.

Observatii: Animalele de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie