Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Tarifele includ cazare cu mic dejun bufet sau a la carte in functie de numarul de turisti din hotel / demipensiune ( cina ) 2-3 meniuri prestabilite, la alegere.
Tariful include accs la sauna si bazin cu apa termosalina.



Hotelul Versay este situat in parcul din Centrul Istoric al staLLiunii Bile Herculane pe malul raului Cerna.Hotelul sub denumirea de Hotel Stefania, respectiv Hotel Traian, a fost construit dup anul 1875, in perioada cand statiunea Baile Herculane a fost administrata de Carol Tatartzy, fiind considerat un monument istoric. Nivelul de confort si calitatea serviciilor ofera oaspeLLilor sai atmosfera unui trecut indepartat, plin de liniste si ospitalitate.Specialitatile clasice originale, bucatele atent selectionate si servirea impecabila transforma restaurantul Versay in locul perfect, atat pentru mic dejun, pranz, cina, cocktail-uri, cat si pentru evenimente speciale.Hotelul dispune de restaurant, bar, terasa, sal de conferinte, ascensor, acces la internet, seif in fiecare camera, parcare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie