Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Pachetele cu tratament ( SANITATEM ) se vand pentru 7 nopti/10 nopti/14 nopti.Intrare Duminica!
Tariful include:
- cazare in camera dubla
- 1 consultatie medicala
- 3 proceduri tratament / zi

DEMIPENSIUNE = MIC DEJUN SI PRANZ




Pachetele CELESTIUM se vand pentru 5 nopti cu intrare Duminica.Acestea includ cazare cu tipul de masa ales si 5 terapii welness / pers/ sejur.
Pachetele cu demipensiune includ mic dejun si pranz.

Afrodita Resort & Spa este un loc plin de viata si in continua miscare. Fiecare sezon aduce facilitati noi si, totodata, noi pasi spre dezvoltare. Ne dorim sa devenim din ce in ce mai buni si sa ne asiguram ca gasiti in resortul nostru tot ceea ce va doriti, fie ca este vorba de tratament intr-o baza moderna, rasfat spa, relaxare sau divertisment, centru de conferinta, sau momente de nepretuite in unul din cele mai frumoase peisaje montane ale tarii.
Resortul are 220 de camere cu vedere spre munte si spre oras, renovate integral. Puteti servi masa in unul dintre cele 2 saloane - Restaurant Premier de 450 de locuri sau Restaurant Labirinth de 150 de locuri. De asemenea, pentru serile de vara, o optiune excelenta este Gradina de Vara Belvedere cu o capacitate de 200 de locuri, unde maestrii nostri bucatari v-au pregatit un variat meniu traditional si international, menit sa complexe experienta voastra perfecta de concediu. Daca vizita la noi este in scop de afaceri, aveti la dispozitie doua sali de conferinte complet echipate. Centrul Wellness & SPA va ofera posibilitatea de a evada din stresul vietii cotidiene si de a intra intr-o oaza de calm si pace, unde tot ceea ce conteaza este persoana dumneavoastra. Atmosfera, tratamentele si efectele curative ale naturii va vor face sa va simtiti renascut.
Daca va doriti rasfatul absolut, va invitam sa va bucurati de noul spa by Afrodita, inaugurat in aceasta vara. Deorum este o noua zona de lux, unde se regasesc cele mai noi tendinte in materie de spa. Aici va puteti bucura de bazine cu litiu sau apa sarata din Marea Moarta, grota cu aburi si aeromasaj sau culoar de climat tropical.
Pentru cei mai mici dintre oaspetii nostri, vacanta este o adevarata aventura plina de culoare. in timpul verii, actori profesionisti ofera cele mai interesante ateliere de creatie in fiecare zi si cele mai inspirate piese de teatru. Locurile de joaca interioare si exterioare ofera cand un mod creativ in care sa isi poata petrece timpul iar piscina interioara are prevazut un bazin special pentru ei.
Facilitati Spa si Med Spa by Afrodita Resort & Spa
ATRIUM SPA
Piscina
Jacuzzi cu jeturi de aer
Jacuzzi cu hidromasaj
Salon cosmetica
Saloane masaj
Fresh Bar
Sauna finlandeza

DEORUM SPA
Sauna umeda
Sauna cu infrarosu
Bai kneipp
Jacuzzi cu geiser
Bazin cu apa sarata din Marea Moarta
Bazin apa dulce cu litiu
Grota cu abur si aeromasaj
Culoar tropical
Dusuri emotionale (alternante)
MED SPA
Curenti:
1) frecventa joasa: -curenti Trabert, Diadinamici, etc
2) de frecventa medie : - curenti Interferentiali ( NEMECTRON)
3) de frecventa inalta: - ultrasunete, unde scurte, microunde etc
B. Termoterapie : termogel , infrarosii Solux, ultraviolete
C. Terapie cu laser
D. Hidroterapie : - bai cu apa termala
- bai galvanice
- dus subacval
- bai cu infuzii de plante







Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie