Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Memento Yiannis Studios (Moraitika)


Descriere

Situat in partea de sud a insulei Corfu, satul Moraitika se mandreste cu o plaja pitoreasca cu nisip, amestecat cu pietricele. Turistii se pot bucura de ape calme ce ofera un inot in siguranta pentru copii, iar cei aventurosi pot incerca sporturi nautice si alte facilitati de divertisment. Zona Moraitika este un punct de plecare pentru a explora coasta de sud a insulei Corfu: o multime de sate cuibarite intre dealuri, golfuri atractive si sate de pescari la sud-est si plaje care se intind pe multi kilometri spre sud-vest.

Localizare:

Yiannis Studios se afla in statiunea Moraitika, in apropierea plajei Moraitika Beach, la 250m de tarmul marii. Aeroportul international Corfu este la 22km distanta.

Facilitati vila:

Vila pune la dispozitia turistilor Wi-Fi gratuit iar la 10 metri exista un restaurant Estro pasta si bar.

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu TV, baie cu dus, minifrigider, aer conditionat (contra cost, 7 euro/zi), prajitor de paine, ceainic, farfurii, tacamuri, pahare, balcon/terasa cu vedere la gradina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan