Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PICKALBATROS AQUA PARK RESORT - SHARM EL SHEIKH


Descriere

Oferind un parc acvatic cu numeroase tobogane, complexul Albatros Aqua Park Sharm El Sheikh - Families and couples only este situat in Sharm El Sheikh. Fabulos – 8.9 Booking.com

Localizare

Locul de scufundări Theatre este la 1,2 km de Albatros Aqua Park Sharm El Sheikh - By Pickalbatros, iar Temple Reef se află la 1,3 km de proprietate. Aeroportul internațional din Sharm El Sheikh este la 15 km.

Facilitati Hotel

Albatros Aqua Park Sharm El Sheikh - By Pickalbatros se află pe al doilea rând, cu acces la o plajă privată la Albatros Sharm, și este bazat pe un concept all inclusive. Oferind un parc acvatic propriu, cu numeroase tobogane, hotelul de 5 stele Albatros Aqua Park Sharm El Sheikh - By Pickalbatros se află în inima orașului Sharm El Sheikh. Complexul are un loc de joacă pentru copii și o baie termală, iar oaspeții pot lua masa la restaurant sau pot savura o băutură la bar. Hotel oferă un parc acvatic (inclusiv pentru copii). Există 22 de piscine în aer liber. Este disponibil WiFi în întreaga proprietate.

La proprietate există o recepție deschisă non-stop, un bancomat, un serviciu de concierge și un coafor. Hotelul oferă 5 restaurante, inclusiv un meniu à la carte. Există o sală de sport modernă, cu aparate de fitness.

Complexul Albatros este foarte popular pentru tobogane cu apă, piscine și o varietate de sporturi și activități diferite pentru persoane de toate vârstele. La complex puteți juca tenis și ping-pong. Există și un centru spa pentru oaspeții care doresc clipe de răsfăț.

Facilitati Camere

Toate cele 236 de camere ale acestui complex au aer condiționat și TV cu ecran plat și canale prin satelit. Anumite camere au terasă sau balcon. Fiecare cameră are baie privată. Printre facilitățile suplimentare se numără papuci, articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Toate camerele au balcon sau terasă, seif și minibar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.