Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alegria Alzinar Mar Suites

   Mallorcacan Picafort


Descriere

LOCALIZARE: Alegria Alzinar Mar Suites - special pentru adulti este la 13 km de Alcudia si la 57 km de Palma de Mallorca. Plaja cu nisip se afla la 400 metri de hotel. Zona de baruri si restaurante se afla la 500 metri de hotel .


Puncte de interes: Parcul Natural SAlbufera - 6 km, hidropark - 11 km, Ciudad Romana Pollentia - 12 km.


FACILITATI HOTEL: renovat in 2017, hotelul consta intr-o cladire principala si 2 cladiri secundare cu o capacitate totala de 128 camere. Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, lobby bar, 4 lifturi, aer conditionat, snack bar, 2 baruri, conexiune internwt wirelss gratuita, spalatorie, 2 piscine exterioare in stil mediteraneean cu sezlonguri si umbrele, bar la piscina, biliard (contra cost), mese de tennis, fotbal, fitness, spectacole seara .


FACILITATI CAMERE: Double Standard Junior Suite au balcon sau terasa, 2 paturi twin, pat suplimentar ( canapea), parchet pe jos, incalzire / aer conditionat centralizat, internet gratuit , seif, Tv cu ecran plat si programe prin satelit, baie cu dus, uscator de par.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR




*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.