Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Al Bandar Rotana


Descriere

Descriere: Situat pe malul nordic al raului Dubai Creek, Al Bandar Rotana este un hotel modern, cu o arhitectura impresionanta.

Localizare: Situat in Baniyas Road, intr-unul dintre cele mai importante cartiere de afaceri din Dubai, hotelul de pe malul apei este la aproximativ 4 km aeroportul international din Dubai.In apropierea hotelului se regasesc numeroase atractii turistice printre care se numara Dubai Creek Golf si Yacht Club, delfinariul Dubai Creek Park si Rise Dubai Creek Harbor - un centru de divertisment care gazduieste muzica live, proiectii de filme.

Dotari camera: Hotelul dispune de 190 de camere si apartamente de lux, spatioase, dotate cu paturi matrimoniale sau twin, aer conditionat, Wi-fi gratuit, TV cu ecran plat, minibar, seif, halate de baie, papuci si uscator de par, baie privata cu cada sau cabina de dus.

Facilitati: Oaspetii pot beneficia contra cost de sala de fitness si wellness Bodylines, sala de gimnastica complet echipata, cu vedere uimitoare la Dubai Creek, piscina in aer liber, sauna, baie de aburi, masaj.Parcare gratuita in limita disponibilitatilor.

Animalele de companie nu sunt permise.


Web:https://www.rotana.com/rotanahotelandresorts/unitedarabemirates/dubai/albandarrotana

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.