Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este situat pe plaja, in aproprierea Rezervatiei Naturale Baltata. Hotelul este locatia ideala pentru o vacanta relaxanta intre mare si natura. Hotelul ofera servicii All Inclusive si este printre preferintele turistilor ce vin in Albena, datorita facilitatilor puse la dispozitie, dar si a raportului bun calitate-pret.

Descriere :

Situat chiar pe plajă în aproprierea Rezervației Naturale Baltata, hotelul este locația ideală pentru o vacanța relaxantă între mare si natură. Hotelul oferă servicii All Inclusive si este printre preferintele turistilor ce vin in Albena, datorita facilitatilor puse la dispozitie, dar si a raportului bun calitate-pret. 

Localizare :

Hotelul se afla pe malul marii in imediata apropiere a rezervatiei naturale Baltata si doar la 300 m de centrul balneologic. Statia de autobuz se afla la 1,1 km, iar aeroportul Varna se află la 41 km de proprietate. Stațiunea Nisipurile de Aur, se afla la 18 minute de mers cu mașina.

Facilitati hotel:

Hotelul este dotat cu restaurant cu aer conditionat, seif (contra cost), birou de schimb valutar, lobby-bar, WI-Fi in lobby (contra cost), Internet Cafe, bar la piscina, piscina in aer liber, coafor, magazin, spalatorie, biliard, masaj, teren de volei, teren de tenis, yacht-club, schi nautic, parasutism, surfing, masini sau biciclete pentru inchiriat si parcare nepazita (contra cost) .2 sezlonguri si o umbrela / camera,la piscina si pe plaja.

Facilitati camere:

Toate camerele din hotel sunt dotate cu baie cu cabina cu dus sau cada, uscator de par,  aer conditionat individual, telefon, TV satelit, minibar, WI-Fi (contra cost), balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie